python logo

Curs de programare C#

Curs de programare C# ( Csharp) ce se adreasează elevilor cu vârsta peste 14 ani. În cadrul acestui curs, aceștia vor învăța să dezvolte aplicații complete de la nivelului bazei la nivelul interfeței vizuale.

python logo

Ce este C#?

C# ( pronunțat “C-sharp”) este un limbaj de programare dezvoltat de Microsoft, derivat din limbaje de baza cu putere de calcul mare precum C++ si usurinta de programare a limbajuiui Visual Basic. Acesta conținând caracteristici similare cu cele din Java, mai ales datorită faptului ca ambele limbaje sunt la baza limbaje de programare orientate pe obiect.

C # este conceput pentru a funcționa cu platforma Microsoft .NET. Scopul Microsoft este de a facilita schimbul de informații și servicii pe web și de a permite dezvoltatorilor să construiască aplicații extrem de portabile.

Ce învățăm

În cadrul primului modul elevii vor învăța să dezvolte o aplicație completă cu ajutorul celui mai utilizat model din piața in acest moment. Modelul arhitectural MVC (Model-View-Controler)  permite structurarea si separarea unei aplicatii in 3 componente logice principale: model – vizualizare și controler.

Fiecare dintre aceste componente sunt construite pentru a gestiona aspectele specifice de dezvoltare ale unei aplicații. 

Sub acest model vom invăța să structurăm un proiect pe fișiere, să creem legături între acestea astfel încât informatiile să se transfere de la nivelul interfetei vizuale ( GUI ) pana la salvarea acestora intr-o bază de date.

Al doilea modul elevii vor continua aprofundarea modelului MVC (Model-View-Controler) și structurarea unei aplicații in paradigma POO (Programarea orientată obiect).

Tot în cadrul acestui modul ei vor dezvolta și vor înțelege multiple structuri de date precum: Vectori, Liste, Grafuri, Map, Coara, Stive, dar și algoritmi precum: algoritmi de sortare, altoritmi de căutare, Algoritmul lui Euclid GCD etc.

Desfășurarea cursului

Acest curs este strucutrat astfel încât la finalul cursului elevii să poata creea și dezvolta aplicații web/mobile, jocuri complete suficiente pentru a funcționa singure intr-un model arhitectural ordonat și structurat .

În cadrul cursurilor noastre, cursanții sunt îndrumați îndeaproape de profesioniști în domeniul IT. Cursurile se desfășoară atât online, cât și fizic, la sediul CodeUp Academy din Pitești.

 

curs python logo

C# ( Csharp)

Cursul are o durată totală de 60 de ședințe, structurat pe parcursul a doi ani.

Lecțiile se pot desfășura atât online, cât și fizic, la sediul nostru din Pitești.

Absolvenții acestui modul vor primi o diplomă.

PREȚ: 300 RON*

*Prețul afișat reprezintă plata lunară (4 ședințe/lună). Pentru plata semestrială (15 ședințe) se oferă un discount de 10%, iar pentru plata anuală (30 sedinte) un discount de 15%

Programare începători Modul I

Punem bazele programării prin dezvoltarea de jocuri în platforma Scratch.

Programare începători Modul II

Învățăm să scriem primele linii de cod folosind platforma Khan Academy.

Robotică ARDUINO

Construim roboți prin crearea circuitelor electrice pe plăcuța ARDUINO.

Programare Python

Învățăm un limbaj de programare precum Java și C++, cu o sintaxă mai simplă.

Web Development

Te invităm să creezi prima ta pagină web folosind  HTML, CSS, JavaScript și Bootstrap.